Bruidskapsel & Bruidsmake-up

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd!

Wij verzorgen heel graag jouw bruidskapsel en/of bruidsmake-up, zodat jij de hele dag kan stralen! Een bruidslook die het mooiste in jou naar boven haalt, maar die nog steeds bij jou past. Dat is waar wij voor staan. De styling wordt verzorgd door één van onze ervaren en professionele bruidsstylisten, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Op de dag van de bruiloft komt de styliste goed voorbereid naar de gewenste locatie om je kapsel en make-up te verzorgen, zodat jij stralend kan beginnen aan jullie speciale dag!

Proefsessie

Tijdens deze proefsessie neemt de bruidsstyliste uitgebreid de tijd om samen met jou te bespreken wat je wensen zijn en bij welk bruidskapsel en/of bruidsmake-up jij je prettig voelt. Misschien weet je zelf al heel goed wat je wilt, of wil je liever een persoonlijk advies, alles is mogelijk.

Ook werken wij met clip-in extensions die bestaan uit 100% natuurlijk haar. Deze kunnen we naar wens gebruiken zodat we toch jouw droomkapsel kunnen creëren. De extensions zijn bij ons te leen of te koop. En we hebben verschillende haaraccessoires om uit te proberen, wat jouw kapsel soms net even een extra touch kan geven.

Wanneer je helemaal tevreden bent met het resultaat wordt de planning besproken voor de grote dag. De proefsessie wordt 4 tot 6 weken voor de bruiloft gepland en duurt gemiddeld 2 a 3 uur.

 

Touch-up op locatie

Zo gewenst komen wij op locatie langs om je bruidskapsel en bruidsmake-up bij te werken of eventueel aan te passen voor de avond. 

Daggasten

Uiteraard kunnen wij ook het haar en/of make-up verzorgen van bruidsmeisjes of andere daggasten van de bruiloft. Indien er gasten zijn die voor een bepaalde tijd klaar moeten zijn is het mogelijk dat er een extra styliste mee komt zodat iedereen op tijd klaar zal staan.

Vraag gerust een offerte bij ons op over de mogelijkheden.

Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dat is voor ons geen punt. En ook daar verzorgen wij graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up. Daarbij is het ook wel heel prettig om een Nederlands sprekende bruidsstyliste bij je te hebben, zodat je ontspannen kunt communiceren over je haar en make-up. En natuurlijk kunnen wij ook van de gasten hun haar en/of make-up verzorgen.

Vraag gerust vrijblijvend bij ons een offerte op over de mogelijkheden.